DIY doe het zelf wat me bezig houdt

Een emmer vol creativiteit

Afgelopen periode ben ik bezig geweest met het tekenen van emmers met kunstenaarsbenodigdheden. Ik wilde graag een beeldmerk maken voor mijn site en op mijn visitekaartje. Een beeldmerk dat past bij mijn slogan 'Een emmer vol creativiteit'. Na diverse studies van verschillende soorten emmers ben ik emmers gaan vullen.

emmers(1) emmer 2(1) emmer(1)

Er kwam steeds meer bij, maar er gingen ook weer dingen weg... Het was best nog wel lastig. Uiteindelijk is het een lijntekening geworden om vervolgens samen 'in te kleuren', want dat is uiteindelijk wat ik wil doen. Samen met mensen op zoek gaan naar hun creativiteit en die volledig omarmen en toelaten.

emmer op ezel(1) emmer met te veel creativiteit emmer vol creativiteit(1)

De laatste tekening heb je al bovenaan de pagina zien staan, dat is uiteindelijk het beeldmerk geworden. Toch veel spullen in de emmer, maar iets minder eromheen. Ik merkte dat alles om de emmer en ook de patronen op de emmer zelf, voor te veel onrust zorgden. Vandaar dat ik die weer heb weggehaald. Maar aangezien ik de middelste illustratie wel erg leuk vind heb ik hier een link naar een pdf-bestand, zodat je hem als kleurplaat kunt uitprinten. Ik zou het leuk vinden om te zien wat je er van hebt gemaakt. Hopelijk wil je dat met mij delen via Facebook op mijn pagina.