wat me bezig houdt

Een nieuw begin, een nieuwe site

Welkom op mijn vernieuwde site. Zoals je zult merken is nog lang niet alles op orde, maar als je mijn oude site wilt bezoeken dan kan dat nog steeds: www.judiealberts.nl/oud.

mindmap
Mindmap van dingen die ik graag in mijn werk zou willen zien.

De komende tijd zal ik mijn site helemaal in een nieuw jasje gaan steken. Dit heeft voornamelijk te maken met een andere kijk die ik op mijn kunstenaarschap begin te ontwikkelen. Het afgelopen jaar ben ik heel veel bezig geweest met het overdenken wat ik nou eigenlijk wil. Zowel in een baan bij een vaste werkgever als in mijn zelfstandige bestaan. Bij beide kwam naar voren dat ik vooral mensen wil helpen, dat ik met mensen wil werken en persoonlijk contact erg belangrijk vind.

Vanuit de gemeente waar ik woon heb ik de mogelijkheid gekregen om een video-cv op te nemen. Dit proces hield ondermeer in dat ik werd geïnterviewd door een tekstschrijver en die ging mij van alles vragen over wat ik nou graag zou willen en ook hoe ik dat eventueel zou willen gaan bereiken. Ook de mensen die de opnames hebben gemaakt hebben soortgelijke vragen gesteld en beiden waren zo enthousiast over wat ik allemaal doe en deed, dat ze niet snapten dat ik nog niet iets voor mezelf heb opgezet.

Dit heb ik natuurlijk wel al een tijdje gehad, maar eigenlijk steeds zonder goed doordacht plan. En dat is iets waar ik nu mee bezig ben. En bij dat overdenken hoort ook een nieuwe site. Ik merk dat ik een andere weg in wil slaan en dat ik steeds beter begin te ontdekken wie ‘ik’ eigenlijk ben.

Zo ben ik mij er heel sterk van bewust geworden dat ik heel veel voldoening haal uit het tekenen van Mandala’s. Tot voor kort noemde ik het nog altijd ‘vlakverdelingen’, maar eigenlijk was ik altijd vanuit een cirkel aan het werken en ook veel met symmetrie en patronen. Dit wil ik nu gaan uitdiepen en verder ontwikkelen en met jullie gaan delen.

Want ook dat is iets wat ik graag wil gaan doen, een actievere site. Eentje waar wat gebeurt, waar je informatie kunt vinden en iets kunt leren, of juist om te genieten van de dingen die ik maak. Zo wil ik een blog gaan bijhouden, of althans, proberen minimaal één keer per week een stukje te schrijven. Dit kunnen foto’s zijn van de Mandala’s die ik heb getekend die week (ik probeer elke dag minimaal een te maken), inspirerende illustraties of afbeeldingen die ik tegenkom, overdenkingen of misschien zelfs wel tutorials. Het zijn nu vooral allemaal hersenspinsels die ik hier achter elkaar opschrijf en de tijd zal het leren hoe het gaat uitpakken. Vroeger waren een dagboek en ik geen goede combinatie, maar misschien dat dit wel gaat lukken omdat ik het gewoon super leuk vind en echt zin heb om een nieuwe weg in te slaan.

Kom dus gauw weer terug, want er komt nog veel meer op deze website te staan, dit is enkel het begin.

Lieve groet, Judie

2 Comments

  1. Supergoed bezig Judie!! Weer een stapje in eigen indentiteit en persoonlijke ontwikkeling!

  2. Lieve Judie, wat ontzetten mooi wat je aan het doen bent. je bent een echt mensen-mensen die vriendelijk en behulpzaam is. je kan een grote steun/stimulerende kracht voor anderen zijn.

Comments are closed.